Waarom? Het verschil tussen “net niet” of “net wel”

U heeft een webshop, en uw webshop heeft een bestelprocedure. U heeft geprobeerd deze zo eenvoudig mogelijk te houden om het uw potentiële klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dat is u gelukt. En toch is er een aanzienlijke groep die niet aan een bestelling begint of niet afrond vanwege, laten we zeggen “een twijfel moment”. Dat hoeft maar een fractie van een seconde te zijn.

U heeft vast wel eens een vraag gekregen waarvan u dacht .. “meen je dat nou?”.

Een voorbeeld, de bestelknop. “Als ik hier op klik, is het dan al definitief, of krijg ik eerst meer informatie?”. Als een bezoeker hierdoor besluit niet te bestellen … dan is dat zonde, toch?

Met een uitlegvideo van uw bestelprocedure biedt u extra service, neemt alle twijfelmomenten weg en vergroot het vertrouwen in u.

Het verhoogt direct uw conversie en daarmee uw omzet. Wij maken uw uitlegvideo vrijblijvend. Letterlijk! In de volle overtuiging dat u gaat besluiten de voor u gemaakte uitlegvideo af te nemen en in te zetten. Fluitje van een cent overigens.

Kosten: € 499,- exclusief BTW (Actie: 25% korting deze maand! Nu € 375,-)

Klik hier om direct naar het aanvraagformulier te gaan.

Voorbeeld van een klant.

Carpartsdirect.nl is een klant van het “eerste uur”. In 2014 werd de eerste uitlegvideo besteld. Na ongeveer 30.000 keer te zijn bekeken, was het logisch dat er voor de in 2016 gelanceerde nieuwe webshop ook een nieuwe uitlegvideo moest komen. Conversieverhogend, maar ook gewoon goede service naar de bezoekers van carpartsdirect.nl

Klik hier om te zien hoe de uitlegvideo in de webshop is geïntegreerd.